El calpí Carlos Alonso i el denier José Iglesias disputaran amb la Valenciana les semifinals del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Sub 19. I ho fan després de la victòria de la selecció davant Múrcia (2-1) en els quarts de final. La Valenciana s’enfronta en la semifinal a Castella-la Manxa, que va guanyar a Catalunya (5-4). La semifinal es juga hui dissabte a les 12 hores. Els dos jugadors de la comarca estan més prop de la final i per tant de complir el somni de ser campions d’Espanya. Cal recordar que la Valenciana no guanya el títol des de 2012.

Carlos Alonso va ser un dels protagonistes del partit en aconseguir el gol de l’empat, de doble penal, a falta de quatre minuts per al descans. El porter denier José Iglesias no va jugar de titular ja que ho va fer Carlos Pérez, que va tindre una gran actuació baix els pals i va ser l’altre protagonista de l’encontre.