El Paidos Mar Dénia F. Fernández estrenava el seu caseller de victòries davant el Vistalegre (6-2) la jornada passada. Els col·legials després del seu primer triomf hui buscaran la segona victòria a Alcantarilla, un altre rival de “la seua lliga”. Per això, viatgen a Múrcia amb la intenció d’aconseguir sumar eixos tres punts i així superar al seu rival en la taula.

L’encontre es juga en el Pavelló Municipal d’Alcantarilla a les 17 hores.

PAIDOS MAR DÉNIA F. FERNÁNDEZ 6, VISTALEGRE 2

Paidos Mar Dénia F. Fernández aconseguia la seua primera victòria de lliga davant el Vistalegre en un partit en el va haver de remuntar un 0-1 en contra. Els col·legials van reaccionar bé i un minut després van aconseguir empatar. Amb el 1-1 s’arribava al descans. En la segona part, els xavals de Paco Pastor van eixir endollats i als quatre minuts de la represa aconseguia posar-se per davant. Poc després van arribar dos gols més que col·locaven l’electrònic en 4-1, amb gols de Jorge Carrasco (2) i Javi Monserrat. El tècnic del Vistalegre va posar porter jugador i faltant dos minuts marcava el 4-2. Els dos últims gols del Paidos els marcava el seu porter José Iglesias, el cinqué des de fora de la seua àrea i el sisé en transformar un doble penal.