FB Dénia i UD Benissa juguen a casa en la sisena jornada de la Lliga Juvenil-Cadet i ho fan rebent a Aspe i La Nucia, respectivament. Els dos equips afronten aquests partits de manera diferent però amb el mateix objectiu, la victòria. Les denieres ho fan després de golejar al l’Alfàs del Pi (1-5) i les benisseres després de perdre a Alacant (4-0).

El partit FB Dénia-Aspe es juga hui dissabte a El Rodat a les 18.45 hores. Un encontre que enfronta a dos equips que estan igualats a punts. Les denieres tractaran de sumar la seua segona victòria consecutiva, la tercera del campionat, i així continuar ascendint esglaons en la classificació.

Per la seua part el Benissa, té un complicat partit a casa davant La Nucia, segon classificat, encara que intentaran donar la sorpresa i així estrenar el seu caseller de victòries. L’encontre es juga en el camp de la Costa hui dissabte a les 15.30 hores.

ALFÀS DEL PI 1, FB DÉNIA 5

El FB Dénia es va imposar al l’Alfàs del Pi en un partit dur i difícil malgrat el marcador final. El seu rival va realitzar una pressió alta el que li complicava l’eixida de la pilota. Lucía Palacios marcava els dos primers gols de les denieres en els minuts 6 i 26, i Anna Higueras col·locava el 0-3. En el minut 37 les locals retallaven diferències (1-3), però l’alegria els durava poc perquè Lucía Palacios marcava el quart i el tercer del seu compte particular. En el Minut 72, Anna Higueras anotava el definitiu 1-5.

SPA ALACANT 4, BENISSA 0

El Benissa va perdre davant l’SPA Alacant en un partit que és va decidir després del descans. En la primera part les benisseres van plantar cara al seu rival. Al descans s’arribava amb el resultat de 1-0. En la segona part, les locals van estar millor i van saber aprofitar molt bé les seues ocasions per a marcar tres gols, que van sentenciar el xoc.