El Paidos Mar Dénia Fontanería Fernández va debutar amb triomf a casa davant l’Alboraia A. Els deniers es van imposar per 4-2 en un partit amb alternatives en el marcador. Van començar guanyant amb un gol de Pau Valero al minut 18, però després els valencians li van donar la volta al marcador (1-2). Pau Valero amb dos gols de manera consecutiva en els minuts 32 i 38 va retornar l’avantatge als col·legials i Saúl Delgado al 39 va posar el definitiu 4-2.

Paidos Mar Dénia F. Fernández després de dues jornades ocupa la sisena posició amb 4 punts. Aquest cap de setmana no hi haurà lliga per la festivitat del 9 d’Octubre. La competició es reprendrà el dia 14 i els col·legials es desplaçaran a Elx per a enfrontar-se al Joventut Elx a les 16 hores. Els il·licitans són setens i tenen un punt menys. En aquesta jornada van perdre 5-4 amb l’Aspe.

VICTORIA DE L’INFANTIL I ALEVÍ

L’equip infantil del Paidos Dénia A se va imposar a la Vila per 1-4. Els gols els van marcar Adrián Vera, Carlos Herrera, Iván Delgado i Nicolás Torralba. Amb aquest triomf Paidos Dénia comparteix el liderat amb l’el Pinós Ath., amb 6 punts. Els col·legials tornaran a jugar el dijous 12 d’octubre i ho faran contra el Joventut Elx, en un partit que es disputarà al Pavelló Municipal de Beniarbeig a les 12 hores.

El Paidos Dénia aleví va guanyar 5-1 a La Nucia, mentre que equip el benjamí A va perdre a domicili contra l’Ibi (7-1).