El Dénia Rugbi Babarians va guanyar al Tatami en un partit molt disputat per 17-19. L’equip denier ocupa la tercera posició en la taula amb 9 punts, els mateixos que té el segon classificat, CR Albacete, i està a un punt del líder RC València B. El Barbarians defensarà aqueixa tercer lloc davant l’Inter RC aquest dissabte. Serà al Poliesportiu Municipal de Dénia a les 17 hores.

D’altra banda, l’Escola de Rugbi realitzarà aquest dissabte la trobada de categories Sub 6, Sub 8, Sub 10, mentre que la Sub 18 es desplaça a Alacant per a jugar contra l’Akra i el femení jugarà a València contra Les Abelles a les 18.30 hores. I el diumenge, el Sub 16 rebrà a casa a l’Aigualeix-los de Xàbia, a les 13 hores.

TATAMI 17, DÉNIA BARBARIANS 19

El Dénia Barbarians va resoldre amb triomf el segon partit de lliga, primer fora de casa. Va guanyar al Tatami en un duel disputat i que es va resoldre per dos punts de diferència. Els deniers es van avançar en el marcador amb un assaig de Yovanny que va transformar a pal Franco (0-7). Cinc minuts després els locals van aconseguir igualar el marcador (7-7). Jugue intent amb predomini de les fases de davantera. Els valencians van anotar un assaig que van transformar per a col·locar el 14-7. Van tardar a reaccionar els deniers però ho van aconseguir amb un assaig de Joel que va tornar a transformar Franco (14-14). En la segona part cap dels dos equips va aconseguir imposar el seu joc. No va ser fins al minut 50 quan el marcador va tornar a moure’s, quan Daniel Curicieru va rebre una passada i va aconseguir penetrar decorat en la zona de marca i anotar per al Dénia (14-19). El joc cada vegada es va tornar més rocós i tosc. La prioritat dels deniers era mantindre una defensa forta i mantindre l’oval lluny de la zona de 22. El cronòmetre va córrer a favor d’ells i per tant mantindre l’avantatge. El Tatami al no poder entrar en la línia defensiva deniera va optar per tirar a bastonades i sumar dos punts (17-19). El marcador ja no es va moure i el Dénia Barbarians va aconseguir un treballat triomf.