Per a triomfar sempre s’ha dit que a més de l’esforç cal tindre un polsim de sort i això és el que li ha faltat a Paidos Dénia, campió de la Comunitat Valenciana, en la fase sector del Campionat d’Espanya Infantil de futbol sala. Un nacional del qual s’ha acomiadat amb un triomf (Són Caliu-Son Ferrer) i dues derrotes (Santa Coloma i El Pou). Dos partits en els quals va meréixer més però que va acabar perdent en els últims segons. Però siga com siga, els deniers poden estar orgullosos de la seua participació en el nacional perquè no tots ho juguen.

El Paidos Dénia es va enfrontar al Santa Coloma en el primer partit, que va perdre per la mínima (4-5). Un encontre en el qual després d’anar perdent 2-5 van aconseguir retallar diferències i posar-se 4-5. Els deniers van poder empatar faltant dos segons per al final però el tir de Caudeli es va estavellar en el pal.

En el segon partit, els col·legials es van enfrontar ni més ni menys que Al Pozo, campió murcià. Un partit que tampoc van meréixer perdre. Igual que en el primer, els murcians es van col·locar per davant en el marcador i van marxar al descans amb un 2-0 a favor. En la segona part, El Pozo va arrancar millor però Paidos Dénia a poc a poc va aconseguir equilibrar el joc. Els murcians manaven en el marcador però no en la pista (4-1). Nata Grimalt va jugar amb porter jugador i el seu equip va acorralar al seu rival. En l’últim minut es va arribar amb empat a quatre, en aconseguir Paidos dos gols consecutius, marcats per Hugo i Poveda. En aqueixos últims segons de la trobada els deniers van poder marcar i col·locar-se per davant en el marcador però una altra vegada els va faltar fortuna, no van aprofitar la seua oportunitat i en la jugada següent El Pozo sí que ho va fer per a marcar el gol del triomf.

Paidos Dénia es va acomiadar del campionat amb un triomf, en guanyar l’últim partit de la fase sector del nacional al conjunt balear, Són Caliu-Son Ferrer per 8-6. En el primer temps van dominar els deniers que van marxar al descans amb avantatge de dos gols (3-1). En la segona part, els dos equips van jugar a l’atac, la qual cosa va fer que el joc no tinguera un guió. I així el Son Caliu li va donar la volta al marcador (3-4). Però poc després Caudeli va marcar l’empat a quatre. El joc no va donar treva amb atacs constants i el Paidos Dénia va aprofitar millor les ocasions i va aconseguir alçar-se amb el triomf per 8-6.