L’Oliva s’ha proclamat campió de la lliga de Veterans d’ACYDMA en véncer en l’últim partit de lliga al Javeahouses (1-2). L’equip de la Safor s’ha alçat amb el títol amb un total de 88 punts, un més que el segon classificat el Kamarka i huit més que el tercer el Bang Bang Burguer.

El títol de veterans es jugava en l’última jornada, la trenta-quatrena, en la qual Oliva i Kamarka lluitaven per guanyar-lo. Els olivers jugaven a Xàbia davant el Javeahouses, mentre que els deniers en el Diego Mena davant el Sabor Gurmet. En el minut 79, l’Oliva estava empatat pel que en eixe instant el Kamarka era el campió. Però tot va canviar en el minut 80, quan els de la Safor van marcar el segon gol, tant que els va donar el triomf i el títol de lliga.

A més del títol de lliga, l’Oliva ha sigut l’equip menys golejat amb 30 gols. Kamarka a més de subcampió ha sigut l’equip més golejador amb 125 gols. Mentre que Jhoan Alexis Iberguen (Latinos) ha sigut el pitxitxi amb 45 gols.