Orba i Benissa han sigut els dos únics equips de la Marina Alta que han guanyat els seus partits en Primera Regional. Una jornada en què la derrota més destacada ha sigut la del Pego que punxava davant el Portuarios. Gorgos i Pedreguer han sigut golejats i han perdut pel mateix resultat.

En el Grup 6, el Pego segueix segon però amb la derrota en aquesta jornada ara està a quatre punts del líder Benigànim que té 28. El Gorgos baixa dos llocs i és cinqué amb 18; l’Orba és huité amb 13; i el Pedreguer és catorzé amb 8.

En el Grup 7, el Benissa puja un lloc després de guanyar a l’Altea i ja suma 10 punts.

RAFELCOFER 1, ORBA 3

L’Orba ha sigut superior al Rafelcofer al què ha vençut en un partit en què el resultat final pot considerar-se curt. Els taronjas han sigut millors que el seu rival, han jugat al peu i han sabut contrarestar el joc directe local. En el primer temps han tingut ocasions molt clares de gol però tan sols han materialitzat una en el minut 40 per mediació de Carim. Quatre minuts després els locals empataven de penal. Amb el 1-1 s’ha arribat al descans. En la segona part, l’Orba ha estat més encertat de cara a gol i Aliou i Guillem han marcat els dos gols que han deixat el partit en el 1-3 definitiu.

ALTEA 0, BENISSA 2

El Benissa ha guanyat a l’Altea i ho ha fet amb tot mereixement. Els benissers han sigut millors al llarg dels 90 minuts. El primer temps ha finalitzat sense gols. En la segona part, han agranat del camp al seu rival i han aconseguit perforar la porteria contrària amb gols de Fran Casares (67’) i Koke (75).

PORTUARIOS 3, PEGO 2

El Pego ha pagat car l’encaixar dos gols en els primers set minuts. Eixir adormits els ha passat factura i encara que han sabut reaccionar en el segon temps després d’encaixar el 3-0, no han pogut igualar el partit. Els locals marcaven els seus dos primers gols en els minuts 3 i 7, i en el 51 el tercer. Els gols de Jaume Devesa (55) i de Carlos Sastre (72) han donat emoció al partit i els rogets han lluitat fins al final per aconseguir l’empat.

GORGOS 2, SIMAT 5

El Gorgos ha caigut a casa davant el Simat en un duel en què ha començat manant en el marcador però en què el seu rival ha aconseguit donar-li la volta al resultat. S’avançava el Gorgos en el minut 9 amb gol de Joan Signes però el Simat en dos minuts ha col·locat el 1-2 en el marcador, resultat amb el que s’ha arribat al descans. En la segona part, en sis minuts els gaters han encaixat dos gols més que pràcticament deixaven vist per a sentència el partit. El segon gol local ha arribat en el minut 75 per medicació de Rodrigo (2-4), i en el temps de descompte Blanco ha marcat el definitiu 2-5.

OLIVA 5, PEDREGUER 2

L’expulsió d’Óscar en el minut 7 ha condicionat un partit en el qual el Pedreguer ha acabat jugant amb dos jugadors menys, ja que en el minut 67 Kelvin també veia la roja directa. L’Oliva aprofitava prompte la superioritat numèrica i en el minut 9 marcava el 1-0. En dos minuts, Abel (24’) i Andrés (26’) li donaven la volta al marcador. Després del descans els blavets han acusat l’esforç i en el 56 Oliva empatava a dos. Quatre minuts més tard arribava el 3-2 i i després de l’expulsió de Kelvin ha aconseguit culminar la golejada anotant dos tants més.