Sis són els equips de la comarca que militen en Segona Regional i tan sols dos d’ells van sumar punts. El FB Teulada Moraira, líder del Grup 13, golejava al Mutxamel, i el Joventut Pedreguer que empatava amb l’Alacant City B. En aquest grup, la resta dels equips perdien: Benitatxell, Beniarbeig i Ondarense. En el Grup 11, El Verger patia la seua segona derrota consecutiva, tercera del campionat, i ara ja està a nou punts del lideratge.

FB TEULADA MORAIRA 5, MUTXAMEL B 1

El FB Teulada Moraira golejava al Mutxamel B en un partit que va començar perdent. Encaixava el 0-1 en el minut 13 i en el 31 aconseguia l’empat per mediació de Danny. En la segona meitat, no va donar opcions al seu rival i al minut de la represa marcava el 2-1 per mediació de Fernando Munera. En la recta final del partit van arribar tres gols anotats per Josep Buigues (2) i Alejandro Campayo.

JOVENTUT PEDREGUER 2, ALACANT CITY B 2

El Joventut Pedreguer empatava a dos amb l’Alacant City B en un partit en què va saber respondre als gols visitants. Encaixava el primer gol en el minut 56, i un minut després Raúl Navarro feia el 1-1. Al 77 tornaven a avançar-se en el marcador els visitants i un minut després Marius anotava el definitiu 2-2.

EL VERGER 1, SAFOR GANDIA 2

El Verger mesurava les seues forces amb el líder Safor Gandia i perdia per la mínima. Un gol en pròpia porta de Ferran Monzó, en el minut 82 li donava el triomf als visitants. El partit va estar disputat i la primera part va finalitzar sense gols. En la segona part, es va avançar el Safor Gandia en el minut 48 de penal. Ferran Bohigues empatava al 71. El partit estava obert i El Verger va buscar el gol de l’empat, però en una jugada de mala fortuna encaixava el 1-2 definitiu.

ONDARENSE 2, FOIETES 4

L’Ondarense no va poder amb el Foietes Benidorm en un partit en què sempre van ser a remolc. Els visitants es van col·locar amb un 0-2 a favor. Pepe Albert reduïa la diferència en el minut 41, però l’alegria li durava poc a l’Ondarense perquè tres minuts després el Foietes marcava el 1-3. Als dos minuts de la represa el Foietes va tornar a marcar (1-4), amb amb el que deixava vist per a sentència l’encontre. El 2-4 definitiu ho anotava Javier Fernández.

ALICANTE ENYECA 3, BENITATXELL 2

El Benitatxell va perdre per la mínima davant l’Alacant Enyeca en un duel que es va resoldre a deu minuts del final. Els de la Marina Alta es van marxar al descans amb dos gols en contra (2-0). En la segona part van estar millor i als dos minuts de la represa Rubén marcava el 2-1. En el 69 Adrián Serrat col·locava l’empat a dos, però a deu minuts del final els locals feien el definitiu 3-2.

BENIARBEIG 1, GIMNÀSTIC SAN VICENT B 2

El Beniarbeig també perdia per la mínima a casa davant el Gimnàstic Sant Vicent B. Els visitants s’avançaven en el marcador en el minut 12. Amb el 0-1 s’arribava al descans. En la segona part, el Beniarbeig igualava l’encontre en el minut 54 en transformar Franco Victoria un penal. El definitiu 1-2 ho marcaven els visitants en el minut 67.