En la jornada tercera del Grup 16 s’han van jugar tres derbis comarcals, FB Dénia A-Pego B, Orba A-Xàbia B, FB Teulada Moraira A-Benissa B, dos han acabat amb triomf local i l’altre en taules. Han guanyat FB Dénia A (2-0) i Orba A (3-2), mentre que teuladins i benisseros van empatar a dos. Una jornada en la qual el Gorgos A ha empatat a dos amb el At. Callosa, i l’Ondarense ha perdut a casa amb el R. Benidorm A.

En el Grup 16 de la Segona Regional Juvenil juguen huit equips de la Marina Alta: Ondara A, FB Dénia A, FB Teulada Moraira A, Benissa B, Xàbia B, Pegue B, Orba A i Gorgos B. La resta d’equips són: At. Callosa, Altea A, Racing Benidorm A, Mutxamel B, At Benidorm B, Jonense A, la Vila Joiosa B i Polop.

Mutxamel B 3, Villajoyosa B 2

La classificació general està així: At. Callosa, Altea A i R. Benidorm A, 7 punts; Mutxamel B, Ondara A i FB Dénia A, 6; At. Benidorm B, Teulada Moraira A i Benissa B, 4; At. Jonense A, la Vila Joiosa B, Xàbia B, Pegue B i Orba A, 3; Gorgos A, 2; Polop A, 0.

Aquest cap de setmana no hi ha jornada de lliga per la celebració del 9 d’Octubre. La competició es reprendrà el pròxim cap de setmana amb els partits corresponents a la quarta jornada, que tindrà els següents enfrontaments:

ORBA A 3, XÀBIA B 2

El derbi Orba A-Xàbia B es va resoldre a favor dels primers per la mínima. Els orbencs sempre van ser per davant en el marcador. Es van avançar prompte, als dos minuts i en el minut 25 marcaven el segon i cinc minuts després els xabiencs van retallar distàncies (2-1). Mancant set minuts per al descans, l’Orba A marcava el 3-1 de penal, resultat amb el qual va acabar el primer temps. En la segona part, el Xàbia B va intentar igualar la contesa i en el minut 53, va marcar el 3-2, resultat amb el qual finalitzava el partit.

FB DÉNIA A 2, PEGO B 0

FB Dénia A i Pego B es van enfrontar en un partit que va estar disputat i que es va resoldre després del descans. En la primera part els dos equips van disposar de les seues ocasions però cap va ser capaç d’aprofitar-les. En la segona part els groguets van marcar prompte, als quatre minuts de la represa el que va fer que el Pego buscara el punt de l’empat. Va disposar de les seues ocasions però va ser el Dénia B qui va estar més encertat de cara a porta i en el minut 86 marcava el 2-0 que sentenciava el partit.

FB TEULADA MORAIRA A 2, BENISSA B 2

El FB Teulada Moraira A i el Benissa B es van repartir els punts en un partit que va estar disputat i que va mantindre l’emoció fins al final. Es van avançar els locals en el minut 5 però deu minuts després els visitants empataven. Amb el 1-1 es va arribar al descans. En la segona part va seguir la igualtat i l’emoció. Els benissers van marcar el segon en el minut 86, se les prometien feliços però en el minut 90 els teuladins aconseguien el gol de l’empat.

GORGOS A 2, AT. CALLOSA 2

El Gorgos A va empatar davant el At. Callosa en un partit en el qual va anar a remolc i que va aconseguir empatar amb el temps complit. I és que el At. Callosa va marxar al descans amb un 0-2 a favor. El conjunt de Gata aconseguia reduir diferències en el minut 68 (1-2) i en el 90 l’empat a dos definitiu.

ONDARA A 1, R. BENIDORM A 2

L’Ondara A va perdre per la mínima davant el R. Benidorm A un partit en el qual els tres gols es van marcar en el primer temps. Els ondarencs es van veure sorpresos pel matiner gol visitant en el minut 2, un gol que va deixar tocat a l’equip que en el minut 14 encaixava el segon. A poc a poc els d’Ondara es van anar refent i en el minut 20 marcaven el 1-2. En la segona part l’Ondara A ho va intentar però al final no va poder igualar a l’el seu rival.