Dallas Baptist University (USA) i Don Bosco (València) ha jugat un partit internacional amistós en lo que això de menys era el resultat. El Pavelló de Joan Fuster de Dénia s’ha quedat xicotet per a veure en acció a aquests dos equips, però sobretot al nord-americà, que juga en la NCAA (National Collegiate Athletic Association). El conjunt valencià és un dels equips júniors més forts de la Comunitat Valenciana, i un dels favorits per a disputar el Campionat d’Espanya de la categoria en 2023. I en un partit com aquest no podia faltar un dels millors àrbitres espanyols, l’internacional denier Fernando Calatrava que al costat de l’àrbitre d’Ondara, Fernando Castillo, han format el tàndem arbitral. Com tampoc podien faltar les animadores, un grup de xiquetes del col·legi Alfa & Omega -organitzador del partit- que entre quart i quart i en el descans han eixit a la pista a animar al nombrós public que ha omplit les graderies del pavelló. Un encontre que ha comptat amb la inestimable col·laboració del Dénia BC, i també de la Regidoria d’Esports de Dénia.

Pel que fa al partit dir que el Dallas BU ha sigut el dominador. Des de l’inici ha manat en la pista i en l’electrònic davant un rival que al principi s’ha mostrat tímid. Al final del primer quart, el Dallas BU dominava el marcador per un clar 10-37. En el segon quart ha seguit la mateixa tònica i el parcial ha sigut molt semblant al primer, 10-35. Després del pas pels vestuaris, el Do Bosco s’ha soltat i li ha jugat de tu a tu al Dallas, però ha perdut el parcial tan sols per un punt (23-24). En l’últim quart, els nord-americans han tornat a manar en la pista de manera clara, la qual cosa ha fet que el Don Bosco tan sols anotara 11 punts mentre ells han fet 28. El resultat final del partit ha sigut 54-124 per a l’equip universitari.