Oliva es va proclamar campió del Trofeu de Campions Veterans d’ACYDMA en véncer en la final a Bang Bang Burger de Xàbia per 2-1. Amb aquest títol aconsegueix el doblet després de proclamar-se campió de la lliga. El Trofeu de Campions es va disputar el dijous en El Rodat i el van jugar els campions de la lliga, Oliva, i la Copa, Bang Bang Burguer.

El partit va estar molt igualat i els dos equips van disposar d’ocasions per a marcar. El primer temps va finalitzar sense gols. En la segona part es van marcar els tres gols. Es va avançar en el marcador Oliva però el Bang Bang aconseguia l’empat mancant deu minuts per al final. A partir d’ací tots dos equips van buscar el gol del triomf i van disposar d’oportunitats. El gol del triomf de l’Oliva va arribar en el temps de descompte.

El president d’ACYDMA, Alberto Portillo i el representant de Baleària, César Mora, van ser els encarregats d’entregar els trofeus.