Maria Isabel Ferrer és la reina del Circuit a Peu Marina Alta i ho demostra a cada carrera. Sense oposició va tornar a aconseguir la victòria a la XXV Volta Popular Gata de Gorgos que es va disputar ahir diumenge. L’atleta del Llebeig Xàbia, que va guanyar amb un temps de 35’56”, continua mostrant les seues credencials per a un any més proclamar-se campiona del Circuit. En categoria femenina van completar el podi d’esta tercera prova del Circuit, Marta Pérez del Cametes Pedreguer (36’38”), que va repetir el lloc aconseguit a Calp, i la seua companya de club Ester Fornés va ser tercera (37’13”). En categoria masculina el triomf va ser per a Juan Gimeno del Cárnicas Serrano (32’11”), mentres que Antonio Soler del Llebeig Xàbia va ser segon (32’24”) i Juanan Fernández del CA Benidorm va ser tercer (32’34”).

Més de mil cent corredors es van donar cita en Gata, en la tercera prova del Cirtcuit, dels quals nou-cents cinquanta-huit van travessar la línia de meta. La prova organitzada pel CA Gata va tornar a inundar els carrers de colorit i va tornar a ser un èxit. A les 10 hores es va donar l’eixida als participants de la prova regna, i dos hores més tard es van córrer les proves de les categories inferiors.

Els podis locals per a Rosa Mulet, Mar Salvá i Teresa Gregori en categoria femenina, i per a Jairo Soler, Pepe Pedrós i Juanvi Soler en la masculina.

En les carreres inferiors, els podis en benjamins van ser per a Lara Fornés (Llebeig Xàbia) i Ernest Garcés (Bernia); en alevins per a Laia Mestre (Dorsal 19 Pego) i Leopoldo Batles (La Nucia); en infantils per a Carla Fuertes (CA Ginestar Benissa) i Joan Alemany (Dorsal 19 Pego); en cadets per als atletes del Diànium María Devesa i Joan Buigues; i en juvenils per a Celia Fornés (CA Gata) i Roy Martí (CA Ondara).

Les classificacions de totes les categories es poden consultar en la pàgina web del Circuit www.circuitapeu.com i en www.somesport.com.

CURSA POPULAR DE TEULADA

La vintena edició de la Cursa Popular de Teulada, que se celebra el diumenge, serà la quarta carrera del Circuit. La prova està organitzada pel CA Corremundos i tindrà un recorregut de 9,8 quilòmetres. L’eixida de la prova regna serà a les deu i a partir de les 12 hores es faran les carreres de les categories inferiors. L’eixida i la meta estaran situades a la Plaça de la Constitució.