Fem Team de Dénia, equip format per Sergi Llorens, Andreu Ivars, Josep Martí, Joan Far, Joel Vives, Víctor Llorens, Óscar Requena, José Antonio Soriano, Lautaro Vargas i Álvaro Muñoz, es va proclamar campió de la primera Copa Masclet de futbol 5 Indoor, en guanyar en la final a l’Atlètic la Safor (5-0). A més del trofeu de campió, Joan va ser triat el jugador més valuós de la final.

El campionat va estar organitzat per Patà Avant (Loren Muñoz), es va disputar en el Fut5 València de Quart de Poblet el dissabte, i ha sigut el primer a ser retransmés íntegrament en valencià. Setze equips van participar en un torneig en el qual més de quatre-centes persones es van connectar en algun moment al canal Llet i Vi 22 per a seguir-lo en directe i ha sigut el vídeo més vist a Twitch en valencià.

Fem Team va arribar a la final en véncer en semifinals a Futbol de Barra i Bar de Xàbia per la mínima (1-0). En la final es va imposar a l’Atlètic la Safor amb solvència (5-0). Els denierss van ser molt superiors i van desbordar amb el seu joc al seu rival, i des del primer minut, en el qual van obrir el marcador, no li van donar cap opció. Els gols els van marcar Josep, Joan (3) i Lautaro.