L’Orba guanyava per golejada a l’Ontinyent 1931 B (5-0) però no ha pogut consumar l’ascens a Preferent en perdre el Pego amb el Contestà (1-3). Els taronja s’ho jugaran tot en l’última jornada, en la qual continuen depenent de si mateixos. El derbi comarcal Pedreguer-Gorgos acabava en taules mentre que el Benissa es despatxava a gust de l’Agost (7-2). Amb aquests resultats en el Grup 6, Pego és segon amb 61, Orba tercer amb 56, Contestà quatre amb 55, Gorgos dècim amb 38 i Pedreguer tretzé amb 30. En el Grup 7, el Benissa és catorzé amb 32.

ORBA 5, ONTINYENT 1931 B 0

L’Orba golejava a l’Ontinyent 1931 B en un partit en el qual els primers vint minuts va patir davant un rival que controlava el joc però no creava perill. Després els taronja es van sacsejar el domini i en 36 marcaven el primer per mediació de Carlos. Amb el 0-1 s’arribava al descans. En la segona part, Pinxo marcava un golàs en el 52’ (2-0). Aliou marcava els altres tres gols, dos amb dues grans passades d’Iván Giménez, i el definitiu 5-0 en transformar un penal.

PEGO 1, CONTESTÀ 3

Últim partit per als rogets com a locals i últim per al seu capità Víctor Giménez, que penja les botes en finalitzar la temporada. I la vesprada de comiats no va tindre un final feliç. Els pegolins van perdre amb el Contestà (1-3) en un partit que van començar guanyant amb gol de Sellens però en el qual van pagar cars els seus errors, que aprofitaven els visitants per a donar-li la volta al partit i guanyar-lo. Destacar que abans de l’inici del partit es guardava un minut de silenci per la mort del qual fora president del club, Carlos *Ortolá “Cacaua”, i Giménez rebia una samarreta amb el número 3, número del seu dorsal, emmarcada de record.

PEDREGUER 2, GORGOS 2

Pedreguer i Gorgos es van repartir els gols en el derbi comarcal. Els gaters van obrir prompte el marcador en el minut 3 per mediació d’Axel, que anotava huit minuts després el 0-2. El Pedreguer despertava a poc a poc i aconseguia retallar distàncies abans del descans per mediació de Josep (1-2). En la segona part, els blavets van buscar l’empat aconseguint-lo Salva Guerri en el minut 81.

BENISSA 7, AGOST 0

El Benissa golejava a l’Agost en l’últim partit de lliga a casa. Els benissers van ser superiors al seu rival i van encarrilar prompte el xoc per mediació d’Álvaro al minut de joc. Després van arribar dos gols més abans del descans per mediació de Carles i Adrián Ivars. El quart arribava als tres minuts de la represa per mediació d’Aitor. L’Agost reduïa diferències en el minut 51 però el Benissa contestava al tant visitant marcant tres gols més, dos d’Anotar i un altre d’Isaac, per a col·locar el 7-1. El segon gol visitant arribava mancant cinc minuts per al final.