El Xàbia ho té pràcticament fet i llevat que en l’última jornada encaixe una derrota molt inflada, i el Calp torne a golejar, serà equip de la nova lliga autonòmica. I és que xabiencs i calpins tenen el gol average particular igualat i en el general els blanc-i-rojos tenen +4 i els calpins -5. Una jornada en la qual podia haver quedat resolt l’ascens però el Xàbia empatava a 2 amb el Tavernes i el Calpe golejava al SD Sueca (0-5). El Dénia encaixava una dura derrota a casa del campió Ontinyent 1931 (4-0). Amb aquests resultats el Dénia és seté amb 48 punts, el Xàbia huité amb 47 i el Calp nové amb 44.

TAVERNES 2, XÀBIA 2

El Xàbia no va poder aconseguir la victòria davant el Tavernes en un partit en el qual desaprofitava dos penals. Els blanc-i-rojos s’avançaven en el marcador per mediació de Luis però el Tavernes empatava en el 45 i res més començar la segona part aconseguia el 2-1. Els xabiencs després fallaven els dos penals però no es van rendir i van continuar buscant la igualada que arribava en el 88 per mediació de Mario.

SD SUECA 0, CALP 5

El Calpe saldava amb golejada el seu compromís davant l’SD Sueca en un encontre que sentenciaven abans del descans. Els calpins van eixir disposats a guanyar i emportar-se els tres punts davant un rival al qual van superar en el primer temps. Meji en el minut 11 inaugurava el marcador i sis més tard Xavi marcava el 2-0. El tercer va ser obra de Coco en el 22’ i Meji aconseguia el seu segon gol el quart del seu equip en el 32. En la segona part Xavi aconseguia el definitiu 0-5 en el minut 81.

ONTINYENT 1931 4, DÉNIA 0

El Dénia no va tindre cap opció davant l’Ontinyent 1931 en un partit en el qual el seu rival va ser molt superior. Els locals deixaven vist per a sentència el partit en el primer temps després de marxar-se al descans amb 3-0 al seu favor, amb gols de Reig (2) i Luis Felipe. En la segona part, Sáez col·locava el definitiu 4-0 en el minut 52.