L’Orba s’ha imposat al derbi al Gorgos (1-2) i amb este triomf li supera en la taula i es col·loca quart. La jornada en el Grup 6 s’ha saldat també amb la victòria del Pedreguer (2-1) davant el Bellreguard, mentres que el FB Teulada Moraira ha perdut amb el Portuaris (3-0). En el Grup 7, el Benissa ha perdut amb el Betis Florida (2-3). Amb estos resultats en el Grup 6, l’Orba és quart amb 45 punts i està a tres del Safor Gandia; el Gorgos és quint amb 44; el FB Teulada Moraira dotzé amb 24; i el Pedreguer és quinzé amb 19 i està a tres de la permanència. En el Grup 7, el Benissa és quint amb 41 punts.

GORGOS 1, ORBA 2

L’Orba va guanyar al Gorgos en un derbi en el qual els gols van arribar després del descans. Es van avançar els taronja al minut 70 per mediació de Juan Carlos. En la recta final del partit va incrementar la renda amb el gol de Guillem (0-2) i León va marcar el gol de l’honor de penal al descompte.

PEDREGUER 2, BELLREGUARD 1

El Pedreguer va sumar els tres punts davant el Bellreguard en un partit que va manar al primer temps amb gols de Sergi al minut 14 i Raúl al 35. El Bellreguard va reduir diferències al 54 però els blavets van saber mantindre l’avantatge fins al final.

PORTUARIS 3, FB TEULADA MORAIRA 0

Al Portuaris li va bastar catorze minuts per a sentenciar el partit. Els que van del 14 al 28 en el qual va aconseguir marcar els seus tres gols. El primer al 14, el segon al 21 i el tercer al 28. En la segona part el FB Teulada va intentar maquillar el resultat però no el va aconseguir.

BENISSA 2, BETIS FLORIDA 3

El Benissa va perdre a casa davant el Betis Florida en un partit en el qual va anar a remolc. Els visitants es van avançar al minut 8 però els benissers van empatar dos minuts després per mediació de Revelles. A huit del descans va arribar el 1-2. En la segona part el Betis Florida va anotar el tercer al 64 i el Benissa va posar el definitiu 2-3 al 88.