El Calp ha sigut l’únic equip comarcal que ha sumat els tres punts en esta jornada. Els calpins amb la victòria aconseguida davant el Callosa (0-1) es col·loquen tercers en la taula en guanyar-li el Tháder a l’Eldense B. El Xàbia seguix en la “UCI” després d’aconseguir un insuficient empat amb L’Olleria (0-0). El Dénia no va poder amb l’Olímpic (1-0) i va trencar així una ratxa de cinc partits sense perdre. Amb estos resultats el Calp és tercer amb 39 punts, el Dénia és nové amb 31 i el Xàbia és cuer amb 19 i està a cinc de la permanència.

CALLOSA 0, CALP 1

Un solitari gol marcat per Rubio al minut 40 li ha donat els tres punts al Calp, triomf que li dona el tercer lloc. Els calpins es van retrobar amb el triomf en un partit en el qual van saber jugar-li a un rival que no li va posar les coses fàcils. En la segona part van intentar incrementar l’avantatge però no ho van aconseguir.

L’OLLERIA 0, XÀBIA 0

El Xàbia no va poder aconseguir la victòria davant L’Olleria en un partit en el qual la va buscar fins al final. La falta de punteria i els nervis van fer mossa en l’equip a mesura que van anar passant els minuts. Els blanc-i-rojos seguixen cuers encara que ara estan a cinc punts de la salvació.

OLÍMPIC 1, DÉNIA 0

El Dénia va trencar la seua bona ratxa davant l’Olímpic, equip que li va guanyar per la mínima en un partit en el qual els de Xàtiva van anar de menys a més, sobretot després de posar-se per davant al marcador. L’únic gol del partit el va marcar Domenico al minut 55.