Jornada positiva dels equips comarcals en Preferent en la qual el Dénia i el Xàbia han guanyat els seus partits davant Promeses Sueca i CDSB Ontinyent, respectivament, mentre que el Calp ha empatat amb l’Alberic. Amb aquests resultats, el Dénia continua huité amb 37 punts, els mateixos que té el Carcaixent i a dos del sisé classificat que és el SD Sueca; el Xàbia ha pujat un lloc i ja està dècim amb 30 punts, superant en la taula a l’Alberic; i el Calp és tretzé amb 28 punts.

DÉNIA 2, PROMESES SUECA 1

El Dénia s’ha imposat al Promeses Sueca en un duel en el qual ha hagut de remuntar un 0-1 en contra, gol anotat pel seu rival al minut 18. Al caient del descans, Cristian Panucci ha marcat el gol de l’empat de penal. El Dénia ha aconseguit el tant de la victòria per mediació de Nano al minut 82.

XÀBIA 2, CDSB ONTINYENT 1

El Xàbia s’ha imposat al CDSB Ontinyent en un partit que en què Luis García ha sigut l’autor dels dos gols locals. Bon partit el jugat pels pupils de Julio Ivorra que s’han avançat en el marcador als quatre minuts. El segon l’anotaven al 26 però el CDSB Ontinyent ha aconseguit reduir diferències al minut 30. En la segona part els blanc-i-rojos han pogut incrementar la renda però no ho han fet. El CDSB Ontinyent ha estret en la recta final del partit a la recerca de l’empat, quan el Xàbia ha jugat amb un menys per l’expulsió de Caturla, però els xabiencs han estat seriosos i han aconseguit la victòria.

CALP O, ALBERIC 0

El Calp ha empatat amb l’Alberic en un partit que no ha tingut gols. Els calpins han pogut emportar-se la victòria perquè els ha faltat punteria de cara a porta en les oportunitats que han tingut.