L’Ondarense seguirà una ronda més en La Nostra Copa Valenta després d’eliminar al Muxtamel (4-0) ahir diumenge. L’equip d’Arturo Quirós per tant disputarà la tercera eliminatòria que es jugarà el 14 de febrer.

ONDARENSE 4, MUTXAMEL 0

L’Ondarense es va imposar al Mutxamel en un partit en el qual la clau va estar en la gran parada que va fer Sharay Cano als pocs minuts d’iniciar-se el partit. Una parada que va evitar que les visitants es posaren per davant al marcador i que va fer que el conjunt d’Ondara començara a “carburar” i sacsejar-se el domini del Mutxamel. Així al minut 29 María Masanet, la directora d’orquestra de l’equip, va inaugurar el marcador. A les visitants no els va donar temps a reaccionar ja que un minut més tard Ana Pérez es va marcar en pròpia meta i va posar el 2-0 a l’electrònic. El Mutxamel ho va continuar intentant i va disposar d’una altra ocasió clara que de nou Sheila Cano va desbaratar amb un gran intervenció. La lesió de la central visitant Noelia Morcillo al minut 41 va ser la nota negativa de l’encontre. Amb el 2-0 es va arribar al descans.

A la segona part, l’Ondarense va ser molt superior al seu rival i una i altra vegada va arribar amb perill a la seua àrea, mentre que el Mutxamel no va crear perill en atac i tampoc va poder frenar el joc ofensiu local. Així al minut 74 Tess va anotar el 3-0 i al 82 María Masanet va marcar un golàs des de fora de l’àrea que va arredonir el marcador i la seua actuació.