Les veteranes +50 del Club Tenis Dénia s’han classificat per a disputar la semifinal de Primera Divisió per Equips de la Comunitat Valenciana en véncer en quarts de final al CT València per 5-0. Les denieres jugaran contra el vencedor de l’enfrontament Club Espanyol de Tenis-Club Camp Elx. La semifinal està prevista que es jugue el 17 o 18 de febrer, encara no té seu per a jugar-se.

L’equip de veteranes +50 del CT Dénia va véncer en quart de final al CT València per 5-0, guanyant tres dels partits de manera clara. En individuals, Maria Attard va guanyar a Carmen Piles (6/0 i 6/1), Heike Schrader a Carmen Cortell (6/4 i 6/1), Cristina Romany a Begoña Meléndez (1/6, 6/3 i 10-8); i en dobles, Cristina Romany i María Attard van véncer a Carmen Piles i Ignacia Vázquez (6/2 i 7/5) i Heike Schrader i Diana Tolsma a Begoña García i Marisol Ballester (6/3 i 6/2).

MEMORIAL JUAN POSTIGO

La denovena edició del Memorial Juan Postigo arriba a la seua fi el dissabte amb la disputa de la final masculina. Una final que jugaran Ramón de Cárdenas i Luis Pérez a les 9 hores. En categoria femenina Raquel Costa és la campiona en véncer en la final a Ana Sellés en dos sets (7/6 i 6/1). Esta final es va disputar el dilluns.

GAL·LA CIRCUIT ALACANTÍ

D’altra banda, la Gala del Circuit Alacantí 2023 es va celebrar divendres passat i en ella es van premiar als millors tennistes del circuit. Elsa Bordehore, presidenta del CT Dénia, i Maria Attard, tresorera del club, van arreplegar una placa de reconeixement al club per la seua col·laboració en esta edició del Circuit.

Els tennistes de l’Escola de Competició del CT Dénia que van rebre guardons van ser:

-. Benjamins: Pascal Mas i Ángela Sala, campions; Pol Álvarez, finalista; Maria Oliniik, quarta.

-. Alevins: Borja Jagodnik, tercer; Manuel Sala y Lucinee Tobalakian, quarts; Arnau Reus, sèptim.

FEDOR MILAGKIN, CAMPIÓ SUB 10

Fedor Mikagkin, jugador de l’escola de competició del CT Dénia, es va proclamar campió Sub 10 del Torneig Champions Bowl que es va disputar a València. El tennista denier es va imposar a Jordan Dorado en la final per un doble 4/0.