Francisco Vicente Maciá (Faus Runner) i María Fuentes (Crevillent) es van proclamar campions autonòmics a La Granadella Trail Xàbia. Maciá es va imposar amb un temps de 1h.59’04″ mentres que Fuentes ho va fer amb 2h.12’10”. Els dos representaran a la Comunitat Valenciana al Campionat d’Espanya de Trail per Autonomies (CESA).

La Granadella Trail Xàbia, organitzat pel CA Llebeig Xàbia i que va ser tot un èxit, es va disputar el passat cap de setmana i va comptar amb un total de 1.350 atletes que van competir en les proves 26K (450), 14K (600), Promoció (100) i Mini Trail (200).

La prova reina, la 26K, es va disputar el diumenge al matí, Francisco Vicente Maciá va ser el vencedor en finalitzar el recorregut, amb eixida i meta al parc Pinosol, amb un temps de 1h.59’04”, traient-li 29 segons d’avantatge al segon classificat, el crevillentí Francisco Luis Rizo (1h.59’33”). El tercer classificat va ser l’atleta d’Albacete José Muñoz (2h.05’11”). En categoria femenina, María Fuentes (Elda) va ser la millor, guanyant amb un temps de 2h.12’10”. Les atletes del Serrà CA, Silvia Pérez (2h.22’01”) i Beatriz Román (2h.22’24”), van quedar segona i tercera.

En la prova 14K, que es va disputar el dissabte, el vencedor en categoria masculina va ser Víctor Valldecabres del Corremon (1h.12’01”). El segon classificat va ser Pedro de la Torre (Metaesport) amb 1h.12’03” i el tercer Moha Rida (Llebeig Xàbia) amb 1h.13’24”. En dones, la primera va ser Victoria Wilkinson del Inov-8 amb un temps de 1h.21’40”. La calpina Hanna ET (GP Calp) va quedar segona amb un temps de 1h.25’29”; i la tercera va ser l’ondarenca Belén Leal (Ondara Tri-Esport) amb 1h.28’23″.

En la prova de Promoció, els guanyadors van ser els atletes de Silla, Francesc Romeu Asunción (19’58”) i Aitana Ferrando (28’10”). Segons van quedar Aitor Climent (Serrà CA) amb un temps de 20’14” i Maria Safont (Metaesport) amb 30’31”. I tercers, Daniel Morales (Utiel) amb 20’32” i Jimena Cutillas (Petrer) amb 32’39”.