La xabienca Alexandra Alapont ha quedat subcampiona en el Campionat Autonòmic de Natació Aleví que es va disputar dissabte passat a Elx. La nadadora del Club Natació Dénia va debutar en aquesta competició en la prova de 50 lliures en la qual va aconseguir un temps de 33”97, rebaixant en tres segons la seua marca personal i quedant-se a tan sols 27 dècimes de la mínima per al Campionat d’Espanya d’Estiu. A més va ser quarta en 100 lliures i sisena en 50 esquena

Quaranta-quatre clubs van ser els que van participar en l’autonòmic que es va disputar en la piscina Esperanza Les d’Elx.

LLIGA AUTONÒMICA BENJAMÍ

D’altra banda, el Club Natació Dénia ha quedat tercer classificat en la Lliga Autonòmica Benjamí. La lliga ha comptat amb la participació de seixanta-un clubs de tota la Comunitat Valenciana. Aquesta és al primera vegada que el CN Dénia obté un resultat tan important a nivell d’equip en natació.