Cinc pilots del Cadeal Motor Club, Albert Marcel, Jesús Soriano, Eligio Requejo, Alberto García i Maya Serrat, van pujar al podi en la segona prova puntuable del Campionat Regional d’Eslàlom que es va celebrar a Chiva el diumenge. També va pujar al podi el denier Toni Ivars Mengual del Sobreirats RC. Cal destacar a Soriano, que a més de ser tercer en el Grup 1 i primer en la Classe 3 quedava segon en la Copa Júnior.

La sisena edició de l’Eslàlom Internacional Lucas Guerrero va comptar amb la participació de trenta-nou pilots, dels quals van finalitzar la competició trenta-sis. Toni Sánchez (FRC Competició) va ser el guanyador absolut de l’eslàlom amb un temps 1’49”901, a més de quedar primer del Grup 3 i primer de la Classe 7. Albert Marcel, primer pilot de la comarca, va quedar quart de la general, tercer del Grup 2 i segon de la classe 6.

La pròxima cita del Campionat Regional d’Eslàlom serà a Albaida el 23 de setembre. Una prova que figura com a quarta del calendari però que en realitat serà la tercera perquè ha quedat anul·lat l’Eslàlom Vila d’Agost que s’havia de disputar del 15 de juliol. El Cadeal Motor Club organitzarà l’última prova del calendari el 26 de novembre.