Jornada negra, per primera vegada en el que s’emporta del campionat, els tres equips de la comarca van perdre. El Dénia va collir la seua segona derrota de lliga que li ha costat allunyar-se del lideratge; el Calpe va collir la seua primera derrota de la lliga; i el Xàbia no alça cap. Així, els deniers van perdre a casa amb el Callosa (0-2), els calpins per la mínima amb el líder Eldenc B (1-0) i els xabiencs amb l’Independent Alacant (0-2). Amb aquests resultats, el Dénia de compartir lideratge ha caigut a la sisena posició amb 9 punts, el Calp és huité amb 8 i el Xàbia penúltim amb 1.

El pròxim cap de setmana no hi haurà jornada de lliga, els tres comarcals tornaran a jugar el diumenge 22 d’octubre. Una jornada en la qual Calp i Xàbia es veuran les cares, mentre que el Dénia juga a Redován.

ELDENC B 1, CALPE 0

El Calpe va perdre per la mínima davant l’Eldenc B en un partit que es va decidir per la mínima. Els calpins van plantar cara a un rival que va anotar el seu gol en l’últim minut d’un primer temps igualat i amb poques ocasions de gol. Després del descans els calpins van fer un pas avant i van anar per l’empat i els locals van poder incrementar la renda. Dues ocasions molt clares per a cada equip, per part local una pilota un mà a mà desaprofitat i per part visitant una pilota al pal.

XÀBIA 0, INDEPENDENT ALACANT 2

El Xàbia no va poder amb l’Independent Alacant, i una vegada més va evidenciar la falta de gol. La primera part va ser avorrida entre dos equips que van buscar manar en el centre del camp i no van crear perill a dalt. Però els visitants van marcar al minut 35 el 0-1 resultat amb el qual es va arribar al descans. En la segona part els blanc-i-rojos van fer un pas avant i quan més buscaven per l’empat va arribar el segon gol visitant que va matar el partit.

DÉNIA 0, CALLOSA 2

El Dénia va perdre el seu primer partit a casa i segon en lliga davant el Callosa. En futbol hi ha una premissa, si perdones acabes pagant-ho i així li va passar als groguets que van desaprofitar les que van tindre en la primera meitat i a més no van tindre sort. Una pilota al travesser i en l’acció següent gol visitant i 0-1 al descans. En la segona part, va ser un voler i no voler dels deniers, i en els metres finals en els quals van jugar amb més cor que cap. I entremig, el Callosa va anotar el 0-2.