Daniel Barrera (Dénia) i Marco García (Moraira), atletes de l’Escola Municipal d’Atletisme CA Baleària Diànium, s’han proclamat campions d’España Sub 16 amb la Selecció de la Comunitat Valenciana. El Campionat d’España Sub 16 de Federacions Autonòmiques, organitzat pel Consell Superior d’Esports, s’ha disputat a Gijón aquest cap de setmana. La Selecció Valenciana masculina ha guanyat el títol amb un total de 252 punts, dos més que la selecció madrilenya (250) i vint més que la catalana (232).

El denier Daniel Barrera va competir en la prova de relleus 4×100, ho va fer en la tercera posta, de manera magnífica, sent fonamental la seua carrera perquè la Valenciana finalitzara primera amb un temps de 43”59, marca que és nou rècord autonòmic.

Marco García va competir en la prova de 1.500 metres obstacles, realitzant una carrera molt valenta i va finalitzar en cinquena posició amb un temps de 4’33”14 a només dos segons de la seua marca personal. La prova la va guanyar el català Pere Mas (4’16”24). Segon va quedar l’asturià Sergio Morales (4’25”68) i tercer l’aragonés Rodrigo Manrique (4’31”18). Un gran resultat per a l’atleta de Moraira que li consolida com un dels millors migfondistes nacionals de la seua edat.