El denier Jesús Soriano i la xabienca Maya Serrat, pilots del Cadeal Motor Club, han quedat cinquens classificats de les seues respectives categories, masculina i femenina, en la final d’Auto Eslàlom per a formar la Selecció Espanyola que competirà en els FIA Motorsport Games. En esta final, que es va celebrar en el circuit del Jarama ahir dissabte, es va triar als dos pilots, home i dona, que representen a Espanya en l’especialitat d’eslàlom en els FIA Motorsport Games de 2024 i que es disputaran a València.

En categoria masculina van participar en esta final huit pilots dels quals els cinc primers van passar a la següent ronda. El denier Jesús Soriano va ser el que va marcar el millor temps (45”988), Pichaco va ser segon (46”376), J. García tercer (46”729), De la Fuente quart (46”865), Agote cinqué (47”605), Collado sisé (47”611), López seté (48”030) i Herrera huité (48”145). Després de la segona ronda es classificaven per a la final els dos millors, Agote va ser primer amb un temps de 46”276 mentre que Pichaco va quedar segon amb 46”674. Jesús Soriano va ser cinqué amb 50”634, quedant-se fora de la final, que van disputar Agote i Pichaco. Al final el triomf va ser per a Adrián Agote que serà el representant espanyol en categoria masculina.

Set van ser les dones que van competir en la primera ronda. La pilot de Xàbia Maya Serrat va marcar el cinqué millor temps de la primera ronda (56”219) aconseguint així la seua passe a la segona. En eixa primera ronda la primera classificada va ser M.Vázquez (53”455), la segona Quintana (54”538), la tercera Aparicio (55”253), quarta M. Gutiérrez (55”439), sisena P. Alfonso (59”0679) i setena N. Benítez (1’03”760). En la segona ronda, Maya va millorar el seu temps (55”023) però va quedar cinquena, mentre que Laura Aparicio va ser primera amb 47”487) i M. Quintana segona amb 51”653, així doncs estes dues últimes van disputar la final, aconseguint el triomf Aparicio, que serà la representant espanyola, en marcar el millor temps (47”041) i traient-li quasi tres segons al seu rival.