La Selecció Valenciana Sub 17, de la qual formen part Irene Molina Delgado (Dénia) i Gemma Pastor Pino (El Verger), s’ha classificat per a disputar la Fase Or del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques (CESA). Les dues jugadores de la Marina Alta per tant estaran en eixa fase en la qual buscaran proclamar-se campiones d’Espanya. La Valenciana s’ha classificat en véncer en la fase prèvia del nacional a Andalusia i a Cantàbria per idèntic resultat (0-3), per la qual cosa ha quedat primera del Grup B amb ple de victòries. Irene és migcampista i ha jugat de titular contra Andalusia i la segona part del contra Cantàbria, partit en el qual ha marcat un golàs, de vaselina, que ha posat el 3-0 definitiu en el marcador. Gemma, que és portera, ha jugat la segona part de l’encontre davant les càntabres i contra les andaluses no va tindre minuts.

La fase prèvia del CESA s’ha disputat a L’Alcúdia este cap de setmana. La Valenciana es va enfrontar a Andalusia ahir dissabte i hui ha jugat contra Cantàbria. A la Fase Or del Campionat d’Espanya estaran les millors seleccions autonómiques i es jugarà a l’abril.