L’última jornada de la primera volta s’ha saldat amb dues victòries, les del Calp i Xàbia, i una derrota, la del Dénia. La victòria dels calpins davant La Nucia B (3-1) unida a la victòria dels xabiencs davant el Crevillent (1-0), permet als verds recuperar la tercera plaça. Hecatombe del Dénia davant el Santa Pola en un partit marcat pels “regals” dels groguets. Amb estos resultats el Calp és tercer amb 28 punts, el Dénia és dotzé amb 16 i el Xàbia cuer amb 13.

CALP 3, LA NUCÍA B 1

El Calp ha guanyat a La Nucia B en un partit que se li ha posat costa amunt al minut 34 (0-1). Però els calpins no han desistit i han aconseguit donar-li la volta al resultat en nou minuts, els que van del 77 al 86 amb els gols de Jean Carlo, David i Fede. Una victòria important que permet als verds continuar somiant.

DÉNIA 1, SANTA POLA 3

Hecatombe del Dénia a casa davant el Santa Pola. Els deniers, que han regalat pràcticament els tres gols, s’han vist superats de principi a fi per un rival que ha pogut aconseguir una victòria més àmplia. Els groguets, sense idees i abusant de les pilotes llargues, han vist com el Santa Pola al minut 30 ja guanyava 0-2, i al minut 44 es quedaven amb un menys per l’expulsió de Zazo. En la segona part, el Santa Pola ha pogut incrementar la renda a la contra, el Dénia ha aconseguit reduir diferències amb el gol de Facu al minut 59 (1-2). L’alegria li ha durat només deu minuts perquè al 69 ha arribat el definitiu 1-3.

XÀBIA 1, CREVILLENT 0

El Xàbia ha donat la “campanada” en véncer al Crevillent que arribava al Municipal com tercer classificat. Però els blanc-i-rojos, que continuen creient, s’han imposat amb un gol de Mario Feliu al minut 69. Amb treball i esforç han superat a un Crevillent que ha buscat l’empat però no l’ha aconseguit. Una victòria que encara que no els trau de l’últim lloc sí que els permet acostar-se a la salvació de la qual ara estan a dos punts.