Gorgos-Orba és el plat fort de la jornada en el Grup 6 de Primera Regional. Un atractiu duel comarcal entre dos equips que porten cinc jornada sense perdre. Els gaters han sumat dues victòries i tres empats, mentre que els taronja han fet ple de triomfs. El Pego s’enfronta al Bellreguard amb la intenció de continuar guanyant, mentre que el Pedreguer tractarà de remuntar el vol i retrobar-se amb la victòria davant el Portuaris.

GORGOS-ORBA

Els dos equips comarcals s’enfronten en un duel atractiu que es juga en el camp Els Costeres hui dissabte a les 18.30 hores. El Gorgos tractarà de trencar la gran ratxa de l’Orba i així seguir amb la seua. Els taronja per la seua part volen continuar somiant i sumar una victòria més per a continuar tercers en la taula i estar més prop de tornar fer història amb un altre ascens.

En el partit de la primera volta el resultat va ser d’empat a un.

PORTUARIS-PEDREGUER

El Pedreguer vol remuntar el vol i res millor que fer-ho davant el Portuaris, cinqué classificat. L’equip de Guillermo tractarà de mostrar-se més ferm en defensa i en atac afinar més la punteria. En el partit de la primera volta els del Grau es van imposar per 1-2.

El partit es juga al camp Fort Llopis hui dissabte a les 17.30 hores.

BELLEGUARD-PEGO

El Pego s’enfronta al Bellreguard en un partit en el qual és favorit. Vint-i-cinc punts hi ha de diferència i els rogets esperen que es reflectisquen en el resultat final. Els locals tractaran de donar la sorpresa i així retrobar-se amb el triomf.

En el partit de la primera volta el resultat va ser de 3-0 a favor dels pegolins.

L’encontre es juga hui dissabte en el camp Pere Ciscar de Bellreguard a les 18 hores.

ALFÀS DEL PI 4, BENISSA 1

El Benissa, que avançava el seu partit davant l’Alfàs del Pi, perdia per 4-1 en un duel en el qual inaugurava en el marcador en el minut 24 per mediació de Jaume Doménech. Però que veia com els locals remuntaven abans del descans marcant dos gols en el minuts 40 i 41. En la segona part, l’Alfàs del Pi anotava dos gols més sentenciat el partit en el minut 76.