El Xàbia ha fet un pas de gegant en guanyar a l’Olímpic de Xàtiva (2-1) en una jornada redona en la qual Dénia i Calp també guanyaven els seus partits davant La Font (1-0) i Cullera (3-0), respectivament. Els blanc-i-rojos amb aquesta victòria tenen 40 punts i ja estan a tan sols un punt del huité lloc que ocupa el Carcaixent. Els deniers continuen sent setens amb 44 punts, mentre que els calpins són dècims amb 38.

XÀBIA 2, OLÍMPIC 1

El Xàbia guanyava a l’Olímpic en un gran partit en el qual va haver de remuntar el gol visitant anotat en el minut 33. Dos gols de Cabo, el primer en el minut 45 i el segon en el 70 li donaven la victòria en un encontre que van dominar els blanc-i-rojos després del descans. Cap va poder fer el hat trick però el seu tir s’estavellava en el travesser. Destacar els dos equips i el trio arbitral realitzaven el corredor a l’equip ucraïnés Barsa Sumy, i que al descans actuava el grup de ball En Dansa, que guanyava el campionat internacional a Bèlgica.

DÉNIA 1, LA FONT 0

El Dénia també guanyava a la Font i ho feia amb el solitari gol de Cristian Panucci. Un resultat final que es quedava curt pels mèrits dels deniers que van gaudir de les millors ocasions. El pal i les intervencions del meta visitant van evitar que el marcador s’inaugurara en el primer temps. En el minut 55 els visitants es van quedar amb un menys però encara que no van inquietar la meta deniera van plantar cara sempre.

CALP 3, CULLERA 0

Els calpins van complir els pronòstics i derrotaven al Cullera per 3-0. Un partit en el qual van ser superiors i que van resoldre en el primer temps. Els tres gols els marcaven David en el minut 5, Xavi en el 27 i José María en el 44. En la segona part els verd-i-negres van continuar controlant el joc.