FB Teulada s’ha quedat només al capdavant del Grup 13 de la Segona Regional, després de perdre el Benitatxell en el temps de descompte. La sisena jornada a més ha deixat clar que el futbol és un esport solidari, com es demostrava a Pedreguer, on el Joventut realitzava una rifa per a recaptar fons per al grup Valentes i Positives, que aniran destinats a la investigació sobre el càncer.

En el Grup 11, El Verger continua comptant els seus partits per victòries. A casa davant el Xeraco sumava la cinquena en cinc partits. Ara els vergerins són colíderes empatats a punts amb Safor Gandia i Beniopa.

FB TEULADA MORAIRA-INTERCITY B

El Teulada Moraira segueix amb pas ferm al capdavant de la taula i davant el Intercitys B ho demostrava guanyant el partit de manera clara. Els teuladins van resoldre l’encontre en un obrir i tancar d’ulls, i en el minut 21 ja guanyaven 3-0. E Intercity B va poder marxar-se a casa amb una derrota més ampla perquè els locals van tindre ocasions per a incrementar la renda.

JOVENTUT PEDREGUER 0, INMACULADA 0

Solidaritat. Era el més important en el Poliesportiu Municipal de Pedreguer, on el Joventut aconseguia recaptar diners per una bona causa, la lluita contra el càncer. Això de menys era el resultat, encara que en aquesta ocasió el Joventut Pedreguer aconseguia un empat i sumar així el seu segon punt de lliga. Va poder haver-hi gols però no n’hi va haver, però si es va marcar un golàs al càncer. La recaptació és per al grup Valentes i Positives -que amb la resta d’actes que realitzen per a recaptar diners- anirà destinada a la investigació contra el càncer. Destacar que l’equip femení de l’Escola Municipal de Futbol de Pedreguer van acompanyar als jugadors.

ONDARENSE 2, FINESTRAT A 1

El Ondarense és segon en solitari i està a tan sols un punt del FB Teulada Moraira. L’equip d’Ondara sumava el triomf davant el Finestrat en un partit disputat. En el minut 21 Travis avançava al seu equip i l’Ondarense marxava al descans amb 1-0. En la segona part, en el minut 67 el Finestrat marcava el gol de l’empat. L’Ondarense va reaccionar bé i deu minuts més tard aconseguia el gol de la victòria, anotat per Lino Bolufer.

BENITATXELL 2, MARISTAS ALICANTE 3

El Benitatxell ha perdut el seu primer partit de lliga i ho ha fet de la forma més dolorosa, en el temps de descompte. Un gol de Pedro José en el temps afegit, privava a l’equip de sumar un punt. Els visitants sempre van ser per davant en el marcador. Es van avançar en el minut 27 i amb el 0-1 s’arribava al descans. En la segona part, en huit minuts bojos van arribar tres gols que col·locaven el marcador en empat a dos en el minut 80. El Benitatxell va buscar el gol de la victòria però va ser el Maristes el que en el descompte va tindre més fortuna de cara a gol.

BENIARBEIG 0, MONNEGRE MUTXAMEL 4

Derrota clara la del Beniarbeig en un partit en el qual el seu rival va marcar en moments claus. El primer en el minut 4 i el segon en el 43. Els altres dos en la segona part, minuts 60 i 82. El Beniarbeig lluite però es va veure superat per un rival que va estar encertat de cara a porta.

EL VERGER 2, XERACO 1

El Verger continua invicte en el Grup 11, i davant el Xeraco sumava la seua cinquena victòria de lliga. Els vergerinos s’avançaven als dos minuts en el marcador per mediació de Josep Pérez. Un gol que els donava tranquil·litat. En el minut 44, Damián aconseguia en 2-0, resultat amb el què s’arribava al descans. En la segona part El Verger va seguir amb el seu joc davant un Xeraco que aconseguia reduir diferències amb el temps ja complit.