Les vacacions de Setmana Santa i Pasqua servixen perquè els equips de la gran majoria de clubs o escoles disputen tornejos aprofitant l’aturada de lliga. Els equips del FB Dénia no han sigut menys i la gran majoria han jugat tornejos en els quals alguns d’ells han destacat pels resultats obtinguts. El prebenjamí A va aconseguir el trofeu al joc net; l’aleví femení va ser subcampió a Oliva en perdre la final amb el Llevant (1-0); el prebenjamí C va ser subcampió en Portuaris en perdre amb el Beniparell la final en els penals en el Torneig Futures Llegendes disputat en L’Altet; l’aleví C, tercer a Teulada en guanyar al Gata en el torn de penals, va perdre la semifinal amb el Calp (3-2) en l’últim minut; el juvenil va ser quart en la fase de plata del torneig jugones a Altea; l’infantil D, va perdre la final bronze amb el Parla en els penals en el torneig Jugones d’Altea; l’aleví B, en el torneig Primer Toc de Castelló, va caure en quarts de final amb el Prats (1-6) després d’haver guanyat tots els partits de la fase de grups; el benjamí B va jugar la fase d’or del torneig Primer Toc de Castelló en la qual va caure en quarts davant el Tecfut (0-1), campionat en el qual va jugar davant el Rayo Vallecano; l’infantil A va jugar a l’Oliva Cup en la qual va empatar amb el Carcaixent (2-2) i va guanyar a Adope (6-0) i Tavernes (5-0).