El Circuit Marina Alta es reprén amb la celebració de la sèptima edició de la Volta a Peu a Poble Nou de Benitatxell este dissabte després de les vacaciones de Pascua. Es disputa així la quinta prova d’un circuit que dominen els atletes del Llebeig Xàbia, María Isabel Ferrer -que ha guanyat les quatre proves fins ara disputades- i Antonio Soler.

La Volta a Peu a Poble Nou de Benitatxell és coneguda popularment com el “tourmalet” del Circuit. Arranca a les 16 hores amb les carreres de les categories inferiors i la prova regna a les 18.30 hores. L’eixida com la meta estaran situades a la Plaça del Mercat. La prova de 8.100 metres de distància i amb un desnivell de 200 metres, és exigent ja que una vegada realitzat el primer quilòmetre pel nucli urbà, els atletes han de fer un tram catalogat com “trenca cames” pels desnivells que té.

El Club Multiesport Benitatxell, organitzador de la Volta, ha preparat ambientació musical per diferents punts de la carrera. Així l’Escola de Música del Poble Nou de Benitatxell i el grup Batukadas van a ser els encarregats d’amenitzar-la.

Les inscripcions per a participar en la Volta a Peu a Poble Nou de Benitatxell es poden realitzar fins a les 12 hores del divendres en les pàgines de somesport i del Circuit a Peu.

María Isabel Ferrer (Llebeig Xàbia) i Juanan Fernández (Benidorm) van ser els vencedors de l’edició de l’any passat.

FOTO PORTADA: Atletes participants en la Volta Poble Nou de Benitatxell de l’any passat.