El Dénia BC va aconseguir dos títols de quatre finals que va jugar en el Torneig Marina Baixa que es va disputar a Benidorm i L’Alfàs del Pi del 28 al 31 de març. El benjamí femení 14 i l’aleví masculí 13 es van proclamar campions, mentres que el preinfantil femení 11 i el júnior masculí van quedar subcampions.

El Dénia BC va estar representat per nou equips -des de benjamins fins a júniors- en un torneig en el qual van participar cent noranta equips en total i que van representar a les Comunitats Autonòmiques de Madrid, País Basc, Aragó, Navarra, Catalunya, Balears i la Comunitat Valenciana.

El benjamí femení 14, que va acabar el torneig invicte, va guanyar amb el títol en véncer a l’Alcorcón (34-31) en un partit que va estar molt igualat i que va poder guanyar qualsevol. L’encert en els triples en el moment decisiu va ser clau perquè equip dirigit per Mónica Sebastián i Laura Berenguer fora campió. Les denieres en la primera fase van véncer a l’Alcorcón (41-40), Benidorm (44-28) i Getafe (43-30).

L’aleví masculí 13, va guanyar a l’Albufera d’Alacant en la final de plata del torneig per 54-37. L’equip de Soufyane Sadoki no va donar opció al seu rival i va manar en la pista des del principi. Els deniers van arribar imbatuts a la final després de véncer a Villoslada de Pamplona (39-9) i San Viator de Vitòria (50-20) i Getafe B (41-20)

En categoria preinfantil femení la final la van jugar dos equips deniers: Paidos Dénia i DBC11. Les col·legiales es van imposar de manera clara (35-16) en una final en la qual xiques de Juan Luis Pérez, que van arribar invictes, van plantar cara però no van poder fer res davant un rival que va ser el just vencedor. El DBC va guanyar a San Viator (16-34), Tafalla de Navarra (39-25), Getafe (34-27) i Joventut Alcalá (23-30).

El júnior masculí va quedar subcampió del nivell Plata en perdre la final amb el Benidorm (29-36). Els xics de Rubén Velázquez no van jugar bé i només van jugar al seu nivell els minuts finals. Els deniers van véncer als madrilenys del Perales del Riu(60-14), als basc del Zaraobe Amurrio (77-45) i al Terralfàs (61-33).

Els equips alevins, infantils i cadets també van realitzar una excel·lent competició malgrat no jugar les seues finals. L’aleví femení, dirigit per Carlos Vila i Manal Douah, va competir en Nivell Or i va quedar quint classificat en véncer al Sant Josep Obrer de L’Hospitalet de Llobregat (42-11). Les denieres van perdre amb Getafe, campió del torneig (44-14) i Alcorcón (59-16) i van guanyar a Ses Salines d’Eivissa (33-29).

L’aleví masculí 12, dirigit per Marc Muñoz, també va competir en Nivell Or, va perdre en la fase de grups amb Getafe A (45-38), Terralfàs (61-36), que va ser subcampió, i amb el Sant Josep (39-9).

El preinfantil masculí 11 de Bernardo Sanz, va quedar quint classificat després de perdre en la primera jornada amb Albufereta d’Alacant (49-8) i guanyar a Perales del Riu (45-29) i Ca Cantó d’Eivissa (38-37), i en la segona jornada va perdre amb el Joventut Alcalá de Madrid (24-22).

L’infantil femení 10 de Xavi Díaz, que també va participar en el Nivell Or, va quedar tercer després de guanyar a San Viator (31-24), Villoslada de Pamplona (43-19), i perdre en semifinals amb Getafe A (35-27).

El cadet femení 08 també va jugar en el Nivell Or i va quedar dècim classificat. Va perdre amb amb Getafe A (44-17) i Getafe B (47-24) en la primera fase; va guanyar al Ses Salines (64-27) en el primer encreuament, i va perdre amb el Sant Josep (29-25) per la novena plaça.