La huitena jornada de lliga per als equips de la Marina Alta es pot catalogar com a negativa. A la derrota patida el dissabte pel Calp, cal sumar la del Xàbia davant el Castellonenc (0-1) i l’empat del Dénia davant el CDSB Ontinyent en partit amb sis gols però amb poca assistència de públic en el Diego Mena.

XÀBIA 0, CASTELLONENSE 1

El Xàbia ha perdut contra el Castellonense en un duel en el qual han hagut dues jugades claus. Una protagonitzada per Willy que enviava la pilota al pal i pràcticament en la següent jugada el Castellonenc ha marcat l’únic gol del partit, en el minut 38. I la segona, l’expulsió de Caturla que ha deixat als xabiencs en inferioritat numèrica des del minut 58. En la primera part en la qual els visitants han portat la iniciativa del joc però les oportunitats més clares han sigut dels xabiencs. El gol Castellonense ha arribat després del llançament d’un falta. En la segona part, amb superioritat numèrica el Castellonense ha dominat davant un Xàbia replegat que ha tingut aproximacions a l’àrea però sense crear perill.

DÉNIA 3, CDSB ONTINYENT 3

El Dénia no ha pogut passar de l’empat davant el CDSB Ontinyent. El partit ha sigut vistós per als pocs espectadors que han acudit al Diego Mena, sobretot el primer temps en el qual el Dénia ha remuntat dos gols i ha marxat al descans amb avantatge en el marcador (3-2). En la segona part, el Dénia ha continuat cometent els mateixos errors que en la primera part, falta de cobertures i ajudes en defensa, a més ha atacat sense cap i ha deixat molts espais al seu rival que amb poc ha aconseguit empatar el partit en el minut 56. Fins i tot ha pogut emportar-se els tres punts.