El Pego ja no està invicte ni tampoc és líder del Grup 6 de Primera Regional. Els rogets que portaven quatre triomfs consecutius han vist com el Benigànim ha trencat eixa imbatibilitat i s’ha col·locat primer en la taula. El Gorgos, continua sumant i ja és cinqué després de guanyar a l’Alcúdia de Crespins. L’Orba s’ha imposat al Pedreguer en el derbi comarcal i es col·loca seté mentre que el Pedreguer ara és dotzé. En el Grup 7, el Benissa ha perdut a casa amb el Betis Florida per la mínima.

BENIGÁNIM 1, PEGO 0

El Pego no ha pogut sumar davant el Benigànim en un partit en què el seu rival s’avançava prompte en el marcador, en el minut 12. A partir d’ací els rogets han intentat empatar però no han pogut davant un rival que s’ha mostrat ferm en defensa. En la recta final del partit, el capità roget, Giménez, ha sigut expulsat per doble groga, i amb deu jugadors ja ha sigut impossible. Amb aquesta derrota els pegolins són segons a un punt del Benigànim.

ORBA 2, PEDREGUER 1

L’Orba s’ha imposat per la mínima al Pedreguer en el derbi. La primera part ha estat molt disputada i amb bon ritme, amb dos equips molt seriosos en defensa. Els blavets han portat la iniciativa en el joc mentre que els taronja han buscat la contra per a sorprendre. El primer gol el marcava Rata de penal en el minut 28. En el 35 Abel aconseguia el punt de l’empat. En la segona part, el partit ha estat més travat i després del gol de Carlos en el minut 78, pràcticament a penes s’ha jugat.

ALCÚDIA DE CRESPINS 1, GORGOS 2

Un gol de Moyano en el minut 87 li ha donat els tres punts al Gorgos a Alcúdia de Crespins. L’equip de Gata s’ha avançat en el marcador en el minut 27 amb un gol de Joan Signes. Amb el 0-1 s’ha arribat al descans. En la segona part els locals han fet un pas avant a la recerca de l’empat, que han aconseguit en el minut 66. El Gorgos no s’ha conformat i faltant tres minuts per al final ha marcat el gol de la victòria.

BENISSA 0, BETIS FLORIDA 1

El Benissa ha perdut a casa amb el Betis Florida en un partit en el qual el seu rival s’ha avançat molt prompte en el marcador, en el minut 5. Després d’encaixar el gol el Benissa ha intentat refer-se, ha tingut ocasions però no les ha aprofitades.