La huitena jornada en Primera Regional ha sigut positiva per a cinc dels sis equips que juguen en aquesta categoria. El Verger, Teulada Moraira i Ondarense guanyaven per golejada, mentre que Benitatxell i Beniarbeig ho feien per la mínima. L’única derrota la va patir el Joventut de Pedreguer. A més dels resultats cal destacar que dos jugadors, Pepe Albert (Ondarense) i Ferran Monzó (El Verger) aconseguien un hat trick. El jugador vergerino amb aquests tres gols anotats ja ha marcat 11 gols, però un més té Josep Buigues (Teulda Moraira) que en aquesta jornada marcava dos.

En el Grup 13, el FB Teulada Moraira segueix de líder amb 20 punts, un més que tres equips, dos d’ells també comárcals, Ondarense i Benitatxell, que tenen 19. El Beniarbeig, que aconseguia el seu segon triomf del campionat ara té sis punts i ocupa la tretzena posició. El Joventut Pedreguer, té un punt menys i el catorzé classificat.

En el Grup 11, El Verger continua tercer amb 18 punts, i està a tres punts dels colíders Safor Gandia i Beniopa.

EL VERGER 5, OLIVA B 3

Partit de bogeria en què es van veure huit gols, cinc d’ells en tot just vint-i-dos minuts. Es decantaven els locals en el primer minut per mediació de Juan Antonio Ochoa. Ferran Monzó, que marcava tres, anotava el seu primer en el minut 6. Dos més tard l’Oliva retallava diferències, però en el minut 10 Ferran Monzó anotava el 3-1. Els visitants anotaven el 3-2 en el minut 22, resultat amb el què s’arribava al descans. En la segona part, El Verger marcava dos gols en huit minuts (50’ i 58’) i en l’últim minut l’Oliva B marcava el definitiu 5-3.

TEULADA MORAIRA 5, FOIETES 1

No començava bé el partit per al líder que encaixava un gol en el minut 10. Però el Teulada Moraira demostrava per què és el primer classificat, reaccionava bé i aconseguia donar-li la volta al resultat abans del descans, amb gols d’Anderson i Josep Buigues. Després del descans els locals no van donar opcions al seu rival i van incrementar la renda anotant tres gols més per mediació de Rafa Bordes, Josep Buigues i Joan Vallés.

ONDARENSE 4, ALACANT CITY 0

L’Ondarense no donava opcions a l’Alacant City i golejava al seu rival. En la primera part, l’equip d’Ondara només marcava un gol per mediació de Rubén Gil en el minut 27. Amb el 1-0 s’arribava al descans. En la segona part, el protagonista va ser Pepe Albert. Saltava al terreny de joc en el minut 61 i set després marcava el primer del seu compte particular. El segon en el minut 75 i el tercer del seu compte particular en el 81 que col·locava el 4-0 final.

BENIARBEIG 4, AT. SAN BLAS 3

El Beniarbeig aconseguia la seua segona victòria de lliga davant l’At. San Blas en un partit en el qual va tindre alternatives en el marcador. Els locals en els primers deu minuts es col·locaven 2-0 però els alacantins igualaven l’encontre abans del descans. En la segona part, els visitants es van col·locar per davant en el marcador amb un gol en pròpia porta d’Alejandro Frau (2-3). Però el Beniarbeig no es va rendir i en el temps de descompte marcava dos gols que li donaven el triomf. Assenyalar que el gol del triomf el marcava Alejandro Frau, rescabalant-se així del gol anotat en la seua porteria.

BENITATXELL 1, MUTXAMEL 0

El Benitatxell guanyava per la mínima al Mutxamel en un partit que es resolia en el temps de descompte. Un gol de Leonardo li donava els tres punts als locals. Una victòria important que li permet seguir en el quart lloc a un punt del lideratge.

JOVENTUT PEDREGUER 1, FINESTRAT 2

El Joventut Pedreguer començava bé el partit, marcant prompte, en el minut 8 per mediació d’Iván Álvarez però el Finestrat va reaccionar bé i en el 35’ empatava el partit. En la segona part, el Joventut va buscar el segon però no el va aconseguir, sí que el va fer el seu rival i s’alçava amb la victòria.