Els tres equips de la comarca que militen en Primera Regional i que jugaven ahir diumenge saldaven amb victòries els seus partits. Pedreguer i Gorgos golejaven als seus rivals mentre que el Pego va haver de remuntar l’encontre.

El Pego segueix segon en la taula amb 21 punts, a un punt del Benigànim. El Gorgos s’ha col·locat tercer gràcies a eixa golejada, encara que està empatat amb el Contestano. El Pedreguer puja dos llocs i supera en la taula al seu rival d’ahir.

MONTAVERNER 1 PEGO 2

Un gol marcat per Maverik en el minut 89 li donava el triomf al Pego en un partit en què va haver de patir per a sumar els tres punts. I és que el Montaverner no li va posar les coses fàcil i s’avançava en el marcador en el minut 16. A partir d’ací als rogets els va tocar remar contracorrent per a aconseguir donar-li la volta al marcador. En el minut 77, Montaner aconseguia l’empat i després després de diverses temptatives, Maverik aconseguia col·locar el 1-2 definitiu.

GORGOS 4, ONTINYENT 1931 B 1

El Gorgos golejava a l’Ontinyent 1931 B en un partit en el qual s’avançava en el marcador en el minut 33. Després arribava l’expulsió del local Jorge Pastor (43’) el que va fer que després del descans els visitants es tancaren arrere. En tres minuts bojos els aficionats de Les Costeres van veure tres gols, dos dels locals anotats per Christopher i Joan Signes, i un dels visitants marcat per Orquín. Eric en el temps de descompte col·locava el definitiu 4-1.

PEDREGUER 5, L’ALCÚDIA CRESPINS 1

El Pedreguer aconseguia una maneta davant L’Alcúdia Crespins en un partit que va estar anivellat en la primera mitja hora. Andrés avançava als blavets (8’) però els visitants empataven en el minut 15. Guerri anotava el 2-1 en el 33’ i amb eixe resultat s’arribava al descans. En la segona part, el Pedreguer va continuar jugant bé i aconseguia tres gols més, anotats per Álex Serra, Colomer en pròpia porta i Jordi.