El teuladí Joan Buigues es va proclamar subcampió autonòmic de cross Sub 16 a Sagunt el diumenge. L’atleta del Baleària Diànium va ser segon amb un temps de 14’56”, quedant-se a tan sols 22 segons del primer classificat, Álex Sangil (La Rabosa d’Alzira). També cal destacar el quart lloc de Sofía Martínez, també atleta de Teulada que milita en el club denier, que va quedar quarta en la categoria Sub 20 amb un temps de 27’07”. A falta de confirmació oficial i que la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana faça pública la llista de convocats, els dos atletes de Teulada estaran al Campionat d’Espanya de Cross de Seleccions Autonòmiques (CEMA) que es disputarà a Getafe el 27 de gener. Normalment els sis primers classificats de les categories Sub 16, Sub 18 i Sub 20 són els que representen a la Comunitat Valenciana en el nacional.

A l’autonòmic de Cross també van participar atletes del Llebeig Xàbia i del Dorsal 19 de Pego. En categoria Sub 16 destacar el sisé lloc en Sub 14 de Joan Mulet (Llebeig Xàbia), el catorzé d’Ángel Alemany (Dorsal 19), el quinzé de Joan Alemany (Dorsal 19) i el vint-i-uné de Ricard Pérez. En Sub 18, el dotzé lloc de Marco García atleta de Moraira que milita al Dianium; en sènior femení, el huité lloc d’Emi López (Diànium).

CAMPIONAT PROVINCIAL ABSOLUT

Excel·lents resultats els aconseguits pels equips absoluts del Baleària Diànium al campionat provincial que es va disputar a Elx el dissabte. L’equip masculí va quedar tercer classificat mentre que el femení va ser quart, i ho van fer aconseguint bones marques persones dels seus atletes. Cal destacar a Marta Pérez (Pedreguer) en 3.000 metres i Damià Puigcerver (La Xara) en 200 lliures, i el relleu masculí que que van guanyar les seues proves; així com els segons llocs de Carlos González i María Berruti en 400 lliures.

PROVINCIAL DE PROVES COMBINADES

Savelii Bogatov, Daniel Reig, Pau Jagersma, Leo Baeza i Yaiza Benítez van ser els cinc atletes del Diànium que van pujar al podi en el Campionat Provincial de Proves Combinades Sub 14 i Sub 16 que es va celebrar el passat cap de setmana a Petrer.

En categoria Sub 14, el Diànium va fer ple en triple salt on Savelii va guanyar l’or, Daniel la plata i Leo el Bronze.

En Sub 16, Pau va guanyar la plata en categoria masculina mentre que Yaiza Benítez va guanyar el bronze en la femenina.