El FB Dénia A se ha proclamat campió del Grup 6 de la Lliga Valenta Juvenil en guanyar al Sant Vicent A (2-1). Les denieres per tant jugaran la Lliga Or, campionat en el qual estaran els cinc millors equips d’este grup i que es jugarà a doble volta per a decidir quin equip és el millor. A més de ser campiones de la fase regular, també han sigut l’equip màxim golejador amb 42 gols marcats i l’equip menys golejat amb 9 gols encaixats, i la seua jugadora Libby ha sigut la màxima golejadora amb 13 gols marcats.

El FB Dénia ha guanyat la lliga amb 23 punts, els mateixos que el Intercity A, que ha sigut segon, i amb el qual va empatar a un en el partit en el qual tots dos equips es van enfrontar al novembre. El millor gol average, cinc a favor de les denieres, ha fet que siguen campiones.

FB DÉNIA A 2, SANT VICENT 1

El FB Dénia A se va imposar al Sant Vicent en un partit en el qual degué guanyar per major marge de gols. Va començar bé el partit i al minut 12 ja guanyava 2-0 amb gols de Lucía Llácer i Libby. Les visitants van aprofitar un error defensiu per a retallar diferències al minut 27 (2-1). En la segona part, malgrat ser un partit d’estira i arronsa, les jugadores de Dénia van tindre clares ocasions per a marcar però no les van aprofitar mentre que el seu rival va poder empatar en un llançament d’una falta que es va estavellar en el travesser.