El Pego seguix en ratxa i davant La Mancomunitat Ovocity va aconseguir el seu segon triomf consecutiu. Els rogets igual que la jornada passada van començar perdent el partit per a després remuntar i véncer per 3-2. Amb este triomf són dècim amb 21 punts i estan a tres del cinqué classificat que és l’Alberic.

Els jugadors pegolins van saltar al camp mostrant una pancarta de suport al porter del juvenil A, Alberto Ballester, en la qual es podia llegir “Ànim Alberto, estem tots amb el teu”.

PEGO 3, LA MANCOMUNITAT OVOCITY 2

El Pego va remuntar davant La Mancomunitat Ovocity un partit en el qual el seu rival es va avançar al minut 11. Però va reaccionar bé i huit minuts després Kevi aconseguia igualar el marcador. El mateix Kevi a un minut del descans va posar al seu equip per davant (2-1). El Pego a la segona part no va donar treva al seu rival i va aconseguir al 81 ampliar l’avantatge amb el gol de Néstor (3-1). Els visitants en l’últim minut van aconseguir el definitiu 3-2.