Gorgos i Benissa han acabat la primera volta de la lliga en llocs d’ascens, els gaters com a segons i els benissers com tercers, dels seus respectius grups. L’última jornada, la que es va disputar el cap de setmana, positiva i que es va saldar amb tres victòries i dos empats. Els victòries els de Gorgos, Benissa i Orba davant R. Rafelcofer (1-7), Alacant City (3-2) i Beniopa (1-2), respectivament. Els empats els van aconseguir FB Teulada Moraira i Pedreguer. Amb estos resultats al Grup 6, el Gorgos és segon amb 34 punts i està a un del Llutxent que és líder amb 35. L’Orba és sisé amb 24; el FB Teulada Moraira dotzé amb 15; i el Pedreguer és penúltim amb 10 però està a un de la permanència. Al Grup 7, el Benissa es col·loca tercer després de la seua victòria i la derrota del Costa City.

R. RAFELCOFER 1 GORGOS 7

El Gorgos no va fallar davant el cuer al qual va acabar golejant per 1-7. Els gaters van marcar prompte, al minut 7 per mediació de David Molines. Axel va marcar el primer dels seus tres gols al minut 30 (0-2). Al 35 el Rafelcofer van retallar diferències però l’alegria els va durar poc perquè dos minuts més tard Carim va posar el 1-3, resultat amb el qual es va arribar al descans En la segona part, van arribar els altres quatre gols, Axel (2), Jaume Signes i Joan Ivars.

BENIOPA 1, ORBA 2

L’Orba va guanyar al Beniopa i suma la seua segona victòria en este 2024. Un triomf que es va saldar per la mínima i en el qual va manar al marcador davant un rival que no li va posar les coses fàcils. Diego Melgar va posar el 0-1 de penal al minut 22 i Carles Sastre el 0-2 al 44. En la segona part, els taronja van poder ampliar l’avantatge. El gol local va arribar al minut 70.

R. GANDIA 1, PEDREGUER 1

El Pedreguer va aconseguir un important punt davant el R. Gandia, que li permet estar a tan sols un de la salvació. Els blavets van haver de remar contra corrent des del minut 19 (1-0) però amb esforç i treball van empatar per mediació de Jordi Estarca al 55. D’ací al final van saber nadar i guardar la roba per a sumar el punt.

OLÍMPIC B 2, FB TEULADA MORAIRA 2

El FB Teulada Moraira va empatar amb l’Olímpic B en un partit en el qual se li van escapar els tres punts al descompte. Els locals es van avançar al marcador al minut 36 però els teuladins li van donar la volta al resultat en sis minuts amb els gols de Jorge Oller (63’) i Abbdallahi (69′). Quan semblava que anaven a guanyar va arribar el segon gol de l’Olímpic.

BENISSA 3, ALICANTE CITY 2

El Benissa va véncer per la mínima a l’Alacant City en un partit en el qual va marcar el gol del triomf al descompte per mediació d’Alexandre. En la primera meitat, l’Alacant City es va posar per davant davant un Benissa que va aconseguir igualar però que va veure com que faltant sis minuts per al descans els visitants van marcar el segon. En la segona meitat, Andrei va aconseguir l’empat al minut 54, i quan tot feia pensar que l’encontre acabaria en empat va arribar el gol d’Alexandre que li va donar el triomf als benissers.