El Pego es va imposar al Muro amb un altre gol de Jordi marcat en els minuts finals, el quart que marca i que li dona els punts al seu equip. Els pegolins, que van començar adormits, van veure com el seu rival en el minut 6 es va avançar en el marcador (0-1). En els primers vint-i-cinc minuts els rogets no estaven còmodes en el camp. A partir d’ací, uns canvis en la posició d’alguns jugadors va donar els seus fruits i van començar a ensenyorir-se del joc i el Muro pràcticament ja no va existir. I així en el minut 43, Cabanilles aconseguia l’empat a un. En la segona part, el Pego va eixir amb tres davanters per a buscar el triomf. Va començar a jugar al futbol i bé, triangulant jugades, entrant per les bandes i creant perill. L’únic però la falta de punteria perquè clares ocasions per a haver liquidat el partit abans, entre elles dues pilotes al pal, però no les va aprofitar. No va ser fins al minut 82 quan després de varis rebutges, entre ells una pilota al travesser, quan Jordi va enviar el baló al fons de la xarxa per a anotar el definitiu 2-1.

El Pego amb aquest triomf és dècim en la taula amb 7 punts.

El pròxim cap de setmana no hi haurà lliga i per tant el Pego no tornarà a jugar fins al dissabte 21 d’octubre. Aqueix dia s’enfrontarà al Benigànim CF a les 17 hores al Camp Municipal de Benigànim.