El FB Dénia A va tornar a guanyar per golejada, aquesta vegada davant La Nucia (7-0) i ja és líder del Grup 6 de la Lliga Valenta Juvenil. Les denieres ocupen el primer lloc de la taula amb 6 punts, els mateixos que l’Hèrcules, però estan líders perquè han marcat 15 gols i no han encaixat cap. Les herculanes són segones i han aconseguit en els dos partits de lliga marcar 9 gols i han encaixat 1. Precisament, tots dos equips es veuran les cares el pròxim 22 d’octubre, quan torne la lliga després de l’aturada del pròxim cap de setmana. Un encontre que es jugarà a la Ciutat Esportiva d’Alacant a les 12 hores. Un partit en el qual per tant estarà en joc el lideratge de la categoria. El que guanye, serà líder en solitari.

FB DÉNIA A 7, LA NUCÍA 0

El FB Dénia A va guanyar amb solvència a La Nucia en un partit en el qual van ser superiors i en el resultat va poder ser molt més inflat. Les denieres van encarrilar el partit al quart d’hora, quan ja guanyaven 2-0 amb gols d’Anita (11’) i Madalina (14’). Amb aquest marcador es van relaxar una mica el que va aprofitar La Nucia per a crear algunes oportunitats de gol. Malgrat aqueixa relaxació les groguetes van poder marxar-se al descans amb avantatge més àmplia. En la segona part, el FB Dénia no va donar opcions a un rival que es va marcar en pròpia porta el 3-0 en el minut 51. Després van arribar els gols de Lebby Jo (54’), Naiara (64’), Zaira (73’) i Anita (78’), que van posar el 7-0 final.