El Pego va perdre amb l’Algemesí en un partit que es va decidir en l’últim minut (3-4). Els rogets que van començar guanyant el partit van veure com el seu rival li va donar la volta al marcador i al final es va emportar els tres punts. Amb este resultat, són onzens amb 21 punts i estan a cinc punts del descens.

PEGO 3, ALGEMESÍ 4

El Pego va perdre amb l’Algemesí en un partit en el qual es van marcar set gols. Un partit trepidant, sobretot en la segona part, on els errors defensius es van pagar car. Els rogets es van avançar al marcador al minut 39 amb gol d’Antoni però els visitants van empatar al minut 44 i amb el 1-1 es va arribar al descans. Als cinc minuts de la represa l’Algemesí es va posar per davant però al 58 Maverik va posar el 2-2. Van tornar avançar-se els visitants i de nou el Pego va neutralitzar l’avantatge amb un altre gol de Maverik. L’alegria de va esfumar al minut 89 quan l’Algemesí va marcar el definitiu 3-4.