La primera jornada de la segona volta s’ha saldat per als equips de la comarca amb tres triomfs i dues derrotes. El Pedreguer li va guanyar al FB Teulada Moraira al derbi comarcal (3-0). Les altres victòria les van aconseguir el Benissa que va golejar al Callosa (5-0) i l’Orba davant el Benifairó (0-1). El Gorgos va perdre amb el Safor Gandia (1-0) derrota que li suposa perdre el segon lloc en la classificació. Amb estos resultats al Grup 6, el Gorgos ara és tercer amb 34 punts, l’Orba és sisé amb 27, el FB Teulada Moraira dotzé amb 15 i el Pedreguer el quinzé amb 13. Al Grup 7, el Benissa continua tercer amb 32 punts.

SAFOR GANDIA 1, GORGOS 0

El Gorgos va perdre davant el Safor Gandia per la mínima en un partit en el qual va voler però no va poder. Els gateros, que van perdre el seu últim partit el 12 de novembre davant l’Orba, no van poder davant un rival que va marcar al minut 10 i va jugar en inferioritat numèrica des del 49.

BENIFAIRÓ 0, ORBA 1

Un gol de José Vicente Ripoll al minut 82 li va donar el triomf a l’Orba davant el Benifairó. Els taronja van saber imposar-se a un rival que no els va posar les coses fàcils però a base de treball i esforç van aconseguir emportar-se els tres punts.

PEDREGUER 3, FB TEULADA MORAIRA 0

El Pedreguer li va guanyar el derbi al Teulada Moraira. Els blavets es van avançar al marcador al minut 11 per mediació d’Anouar i amb el 1-0 es va arribar al descans. En la segona meitat els altres dos gols del Pedreguer van arribar en la recta final del partit, per mediació de Morote i Rubén Boronat.

BENISSA 5, AT. CALLOSA 0

El Benissa va golejar a l’At. Callosa en un partit que va ser superior i en el qual quatre dels cinc gols van arribar després del descans. Sturz va posar el 1-0 al minut 25. En la segona part, els benissers van trobar el camí del gol per mediació de Marius Thomas (2), Adrián Ivars i Ismael Novalbo.