El Pego segueix sense carburar després de la marxa d’Isaac Sánchez de la banqueta i l’arribada de Nacho Cantó. Amb el nou tècnic els rogets han perdut dos partits, l’últim hui a Sueca (4-1). Amb esta derrota, són onzens amb 14 punts i estan a cinc del tercer classificat. Cal recordar que Isaac Sánchez i el seu equip tècnic van deixar la banqueta del Pego, per desavinences amb del president, el dilluns 20 de novembre, després de reunir-se amb la directiva. El dimarts 21, va ser presentat Nacho Cantó (Alcoi) com a nou entrenador. La jornada passada, el Pego va perdre a casa amb La Font (1-2) i hui ho ha fet amb el Promeses Sueca.

PROMESES SUECA 4, PEGO 1

El Pego ha perdut amb el Promeses Sueca malgrat haver-se avançat al marcador amb el gol de Cambronero. Però a l’últim minut del primer temps els locals han empatat. En la segona part, els suecans han anotat el 2-1 al 57. Els rogets ho han intentat però en tot just dos minuts (74 i 76) el Promeses Sueca ha marcat dos gols més i ha sentenciat el partit.