El Calp continua tercer en el Grup Sud de la Lliga Comunitat després d’empatar amb el Tháder (2-2) en una jornada negra per a Dénia i Xàbia que van ser golejats. Els groguets van perdre amb el Tavernes (3-0) mentre que els blanc-i-rojos ho van fer amb el líder Benidorm per un contundent resultat (7-0). Després d’estos resultats, el Calp és tercer amb 21 punts; el Dénia és huité amb 15; i el Xàbia és catorzé amb 8.

THÁDER 2, CALP 2

El Calpe va empatar a dos a Rojales contra el Tháder. Els calpins van encaixar el primer gol al minut 11, però Fede va aconseguir empatar al 18. Un gol d’Alvarito al minut 31 li va donar la volta al marcador i al descans es va arribar amb 1-2. El Calp va veure com el seu rival aconseguia el gol de l’empat, que fet i fet va ser el definitiu, als quatre minuts de la represa. Malgrat intentar-ho, l’equip de Lauro no va poder tornar a marcar.

TAVERNES 3, DÉNIA 0

El Dénia va perdre amb el Tavernes, primera derrota d’Esteban en la banqueta, en un partit en el qual els locals van ser superiors. Els groguets no van poder plantar cara a un rival que va marcar el seu primer gol al minut 12. Amb el resultat de 1-0 es va arribar al descans. En la segona part, l’equip de la Safor dos gols més i van sentenciar el partit al minut 73.

BENIDORM 7, XÀBIA 0

El Xàbia va sucumbir davant el líder Benidorm en un partit que va perdre per un contundent 7-0. Els benidormencs van obrir prompte el marcador, al minut 6, i van incrementar la renda al 29 i van posar el 2-0 en el marcador, resultat amb el qual es va arribar al descans. En la segona part, el Benidorm no va donar cap opció i en tres minuts va marcar dos gols per a col·locar-se 4-0. En el tram final de l’encontre va marcar altres dos gols més per a deixar el resultat final en 7-0.