El Dénia ha guanyat al Muro en un partit que es “desmelenaba” i acabava marcant sis gols. El Calp ha perdut per la mínima davant l’Olímpic. Així doncs l’onzena jornada de lliga ens ha deixat dos triomfs i una derrota per als comarcals.

MURO 0, DÉNIA 6

El Dénia s’ha col·locat sisé en la taula després de véncer al Muro. Els deniers sumaven el seu tercer triomf consecutiu davant un rival que es quedava en inferioritat numèrica en el minut 6. Amb tot a favor els groguets s’han aprofitat i encara que el primer gol no ha arribat fins al minut 26, després ha sigut bufar i fer ampolles. Al descans s’ha arribat amb el 0-3. En la segona part, més del mateix, superioritat del Dénia davant un equip fluixet que després d’aquesta derrota ja és cuer. Els gols els han marcats: Fede (2), Cristian Panuccci (2), Ferran Molina i Renzo.

OLÍMPIC 1, CALP 0

El Calp ha descendit tres esglaons en la taula després de perdre a Xàtiva davant l’Olímpic. Els calpins han plantat cara a un dels equips favorits per a aconseguir el títol de lliga. Els locals marcaven en el minut 28 per mediació de Vicent Roig. El Calp ha buscat l’empat però sense fortuna.